Whatsapp Whatsapp
Telefon Zoek nu

Haartransplantatie Methoden

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel dagen ben ik kwijt voor een haartransplantatie ingreep? De operatie is binnen een dag klaar. De volgende dag komt u langs voor de controle en de dag daarna voor de eerste wassing. In de daaropvolgende dagen kunt u verder met uw s..

Lees verder
FUE Techniek (Follicular Unit Trans.)

Bij de FUE-methode worden de gezonde haarwortels een voor een verwijderd door een plastisch chirurg, als een rechte lijn op het achterhoofd tussen de twee oren. De verpleegsters sorteren de grafts vervolgens in groepjes van 1, 2 en/of 3. ..

Lees verder
Het Knippen En/Of Scheren Van Uw Hoofdhaar Na De Haartransplantatie

Een jaar lang mag u uw haren alleen met een schaar laten knippen. Maak geen gebruik van een tondeuse of scheerapparaat, omdat de trillingen van zulke apparaten uw haargroei meer tegenwerkt dan dat het helpt. U kunt uw huid zelfs beschad..

Lees verder
Wassen Na De Haartransplantatie

De eerste wasbeurt na de operatie zal gedaan worden door een van onze experts. De shampoo en lotion die we u geven zult u gedurende 15 dagen moeten gebruiken op de manier dat wij voorschrijven. Na deze 15 dagen kunt u uw eigen shampoo we..

Lees verder
Waar U Op Moet Letten Ná De Haartransplantatie

De dagen na de operatie moet u op uw houding letten. Hou de eerste 3 dagen uw hoofd omhoog en laat deze niet zakken. Leg door de dag heen ijs op uw voorhoofd en uw slaap gedurende 15 min, met maximaal 2 uur tussenstops. Hou tijdens deze..

Lees verder
Waar U Op Moet Letten Vóór De Haarstransplantatie

Als u onlangs een operatie bent ondergaan, een chronische ziekte heeft, of bepaalde medicijnen gebruikt MOET u dat melden bij de arts in kwestie. Laat ons weten of u een huidaandoening heeft zoals dermatitis of acne. De consumptie..

Lees verder
In Beide Methoden Zijn De Transplantatie En Anesthesie Procedures İdentiek.

In beide methoden zijn de transplantatie en anesthesie procedures identiek. Om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te krijgen moeten onze specialisten de achtergrond en details weten van uw litteken(s). Haarwortels moeten worden geïmpla..

Lees verder
Biologisch Haar Implant

Biologisch Haar İmplant In bezit zijn van gezond en dik haar; zowel voor mannen als vrouwen is het door de jaren heen een van de belangrijkste onderwerpen. Haarverlies naar aanleiding van leeftijd, ziekte, hormonale problemen, chemische ..

Lees verder